Broch Makelaardij

Aankoopbegeleiding

Aankoopmakelaar

Een woning aankopen is niet zomaar iets, en in deze tijd niet gemakkelijk. Onze makelaar Michel kijkt goed naar de woning en helpt jou om een kansrijk bod met de beste voorwaarden uit te brengen. Interesse in onze aanpak?

 

Broch Makelaardij als aankoopmakelaar

Jij bent niet de enige. Het vinden van jouw huis in deze tijd is geen gemakkelijke opgave. Laat staan dat je er tussenkomt en een bieding uitbrengt, die jou tot een koper maakt. Michel is een zeer ervaren makelaar en kent het Westland tot in de puntjes. Hij zal er alles aan doen met zijn kennis, humor en doorzetting vermogen jouw doel te bereiken. We kennen de markt, weten wat er te koop is of komt en we zorgen dat jij niet te veel betaald. Wij werken volgens het principe: ‘no cure, no pay!’ Zo doen wij dat.

 

Hoe wil jij wonen

Jouw huis moet perfect passen. Wat jouw wensen zijn achterhalen we in een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek vragen wij ook alvast jouw personalia zodat wij snel in actie kunnen komen wanneer dat nodig is. Wij maken een groepswhatsapp aan zodat je ons altijd en gemakkelijk kan bereiken.

 

Zoeken en bezichtigen

Je kunt je wensen achterlaten op ons zoekersformulier, wij kunnen dan nog beter met jou meezoeken. Als er dan iets op de markt komt wat aan jouw wensen voldoet, berichten wij je daar direct over via de email. Zodat je zo snel mogelijk op de hoogte bent.

Als je enthousiast bent bekijken we het samen! We kijken met een kritisch oog, zodat jij je gevoel kunt volgen.

 

Bieden

Is het jouw woning? Dan gaat Michel voor je aan de slag. In de hedendaagse woningmarkt word je vaak geconfronteerd met een biedingsronde. Om te voorkomen dat het doen van een bieding een ‘wilde gok’ wordt gaat Michel strategisch te werk. Via de data van de NVM kunnen we gericht de marktwaarde van de woning bepalen. Deze informatie koppelen we aan onze marktkennis en ervaring, zodat we gericht een bieding kunnen doen met een grote slagingskans.

 

Aankopen

Champagne! Het bod is geaccepteerd! Wij zorgen dat de benodigde personalia en gegevens zo snel mogelijk bij de verkopende partij ligt. Zij stellen een koopovereenkomst op. Wij lopen deze samen met jouw door. Is deze akkoord? Dan tekenen wij de koopovereenkomst bij ons op kantoor!
Wat wij alleen nog van jou nodig hebben is een keuze voor een notariskantoor.

 

Verkocht

Als de woning is gekocht zonder financieel voorbehoud dan is de woning na 3 dagen bedenktijd al officieel verkocht. Heb je het met financieel voorbehoud gekocht dan is de woning verkocht als de ontbindende voorwaarden zijn verlopen.

 

Verhuizen

Zodra de transportdatum van de woning eraan komt, wordt er een inspectie gepland met jou, de verkoper met zijn makelaar en onze makelaar. Het belangrijkste doel van de inspectie: is alles nog zoals je het tijdens de koop afsprak? Daarnaast worden ook de meterstanden opgenomen. Het transport vindt plaats bij de notaris en wordt daar officieel overgedragen. Nu de gehele woning inrichten naar jouw eigen wens! Veel woonplezier.

Snel naar