Broch Makelaardij

Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

Ons team is gemotiveerd om aan de slag te gaan bij de verkoop van jouw woning. We staan klaar om met jou het hele verkoopproces aan te gaan, zodat we uiteindelijk een verkocht sticker mogen opplakken!

Ons geheim? Het is een combinatie van onze persoonlijke aanpak, no-nonsense mentaliteit en duidelijke en effectieve communicatie. Als je dat optelt bij onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk, begrijp je waarom Broch Makelaars deuren voor je opent, die voor anderen gesloten blijven!

Onze aanpak

Na het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek krijg je van ons een indicatie van wat jouw woning waard is. We bespreken jouw wensen en beantwoorden jouw vragen. Op basis hiervan verzorgen we je een offerte en een persoonlijk verkoopplan, met als belangrijkste doel: een zorgvuldige verkoop van jouw woning, tegen de beste prijs!

Optimale communicatie

We ontzorgen je in het gehele verkoopproces en houden je continu up-to-date van alle vorderingen. Dit realiseren we door de lijnen kort, snel en duidelijk te houden en zetten hiervoor WhatsApp in. Een groepsgesprek op WhatsApp met verkoper, de makelaar en onze binnendienst zorgt ervoor dat iedereen doorgaans 100% geïnformeerd is. Optimale kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons altijd voorop.

Inmeten en fotografie

Dan is daar het moment om jouw woning optimaal op de verkoopmarkt te brengen. We maken foto's van jouw woning en verzorgen een volledige 3D-scan. Deze scan biedt de potentiële koper de mogelijkheid om op drie verschillende manieren jouw woning te bekijken: als een virtual reality tour, een 3D-plattegrond en als een poppenhuismodel. Je hebt het gevoel dat je daadwerkelijk in de woning staat.

Jouw woning in de spotlight

Om zoveel mogelijk bezichtigingen te genereren, zorgen we voor een krachtige, sfeervolle presentatie op Funda met daarbij een aantrekkelijke verkooptekst. Ook krijgt jouw woning een eigen unieke woningwebsite met alle beschikbare informatie, waardoor het zich kan onderscheiden van andere woningen! Daarnaast zetten we social media in bij de verkoop van je woning. Dit versterkt de online zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat jouw woning opvalt!

Bezichtigingen

Dan is daar het moment dat mensen jouw woning kunnen bekijken. De bezichtigingen! Geïnteresseerden krijgen van ons een rondleiding door jouw huis. We adviseren je over de voorbereiding hiervan en krijg je een goede terugkoppeling na iedere bezichtiging met de bevindingen van de makelaar. Na de rondleiding nemen we contact op met de geïnteresseerden om hun mening te peilen en eventueel vervolgafspraken te maken. Met het inplannen van bezichtigingen zijn we flexibel. Naast van maandag t/m vrijdag overdag zijn we beschikbaar in de avonduren en in het weekend. Bezichtigingen zijn bij ons heel flexibel.

Onderhandelingen

Natuurlijk doen wij ook de onderhandelingen met de potentiële koper van jouw woning. In principe gebeurt dit schriftelijk, in sommige gevallen vindt het telefonisch plaats. Tijdens het onderhandelingsproces word je voortdurend op de hoogte gehouden en voorzien wij je van advies. Daarbij kun je erop rekenen dat wij een goede verkoopprijs realiseren, onder de beste voorwaarden

Verkocht!

Ben je het eens geworden met de koper en kan de verkoop worden gesloten? Dan stellen wij de koopakte op, die we van tevoren samen doornemen. Dan is daar het moment om te tekenen! Wij zijn hier uiteraard bij aanwezig. Tussentijds houden wij contact met de koper en zorgen ervoor dat alles conform afspraak verloopt! Je hoeft nergens naar om te kijken, wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Wij ondersteunen je ook bij de levering: wij begeleiden de inspectie van de woning, nemen de meterstanden op, controleren de eindnota en leveringsakte en gaan met je mee naar de notaris, waar de overdracht plaatsvindt.

Snel naar