Broch Makelaardij

Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

Ons team is gemotiveerd om aan de slag te gaan bij de verkoop van jouw woning. Wij staan klaar om met jou het hele verkoopproces aan te gaan, zodat we uiteindelijk een verkochtsticker mogen opplakken!

Ons geheim? Het is een combinatie van onze persoonlijke aanpak, no-nonsense mentaliteit en duidelijkheid. Als je dat optelt met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk, begrijp je waarom Broch Makelaardij deuren voor je opent, die voor anderen gesloten blijven!

Onze aanpak

Na het eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je van ons een indicatie van wat jouw woning waard is. Wij bespreken jouw wensen en beantwoorden jouw vragen. Op basis hiervan verzorgen wij je een offerte en een persoonlijk verkoopplan, met als belangrijkste doel: een zorgvuldige verkoop van jouw woning, tegen de beste prijs!

Whatsapp groepsgesprek

Middels een WhatsApp groepsgesprek met jou, Michel en onze medewerkers van de binnendienst kunnen we snel schakelen en elkaar van vorderingen op de hoogte houden. Zo blijft iedereen up-to-date! Vervolgens gaan we samen een verkoopdossier opbouwen. Hierin verzamelen wij alle relevante informatie van je woning. Zo kunnen we alle benodigde kennis overbrengen aan de aankopende partij.

Inmeten en fotografie

Naast het maken van de foto’s verzorgen wij ook een volledige 3D scan van jouw woning. Deze 3D scan geeft de potentiële koper de keuze om op drie verschillende manieren jouw woning te bekijken: als virtual reality tour, 3D-plattegrond en als poppenhuis-model. Je hebt het gevoel dat je daadwerkelijk in de woning staat.

Jouw woning in de spotlight

We zorgen voor een sfeervolle presentatie met een aantrekkelijke verkooptekst. Jouw woning wordt aangemeld op Funda en krijgt een plek in onze etalage. Ook krijgt jouw woning een eigen unieke woningwebsite met alle beschikbare informatie, waardoor het zich kan onderscheiden van andere woningen! Facebook en Instagram zijn op dit moment niet te missen en wordt jouw woning hier ook gepresenteerd.

Bezichtigingen

Dit is een spannend moment! Wij zijn heel flexibel: ook in de avonduren en het weekend is het mogelijk om geïnteresseerden rond te leiden in jouw woning. Wij adviseren je over de voorbereiding hiervan en koppelen na iedere bezichtiging de bevindingen aan je terug. Na de rondleiding nemen wij contact op met de geïnteresseerden om hun mening te peilen en eventueel vervolgafspraken te maken.

Onderhandelingen

Natuurlijk doen wij ook de onderhandelingen met de potentiële koper van jouw woning. In principe gebeurt dit schriftelijk, maar soms komt het voor dat wij telefonisch afstemmen. Tijdens het onderhandelingsproces wordt je voortdurend op de hoogte gehouden en voorzien wij je van advies. Daarbij kun je erop rekenen dat wij een goede verkoopprijs realiseren, onder de beste voorwaarden.

Verkocht!

Ben je het eens geworden met de koper en kan de koop worden gesloten? Dan stellen wij de koopakte op en deze nemen we van tevoren eerst samen door. Tijdens het tekenen zitten we naast je om je bij te staan tijdens dit spannende moment. We houden contact met de koper en zorgen dat alles conform afspraak verloopt! Zo ontzorgen wij je volledig. Wij ondersteunen je ook bij de oplevering: wij begeleiden de inspectie van de woning, nemen de meterstanden op, controleren de eindnota en leveringsakte en gaan met je mee naar de notaris, waar de overdracht plaatsvindt.

Snel naar