Broch Makelaardij

Team BROCH Makelaars

Persoonlijk en no-nonsense

Ons geheim? Waarschijnlijk is het een combinatie van onze persoonlijke aanpak, no-nonsense mentaliteit en duidelijkheid. Als je dat optelt met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk, begrijp je waarom BROCH Makelaars deuren voor je opent, die bij anderen gesloten blijven!

Michel Broch

NVM Makelaar Taxateur


“Na een carrière in de IT-wereld heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar de makelaardij. Ik vind de combinatie van zakelijkheid en persoonlijke advisering in deze branche heel bijzonder. En het ligt mij erg goed.

De markt is de laatste jaren erg veranderd. Om de boot niet te missen is het belangrijk om jezelf te blijven vernieuwen en trends te volgen. Ik hou ervan om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, misschien komt dat ook door mijn IT-achtergrond.

Verder past de persoonlijke benadering, openheid en het denken in oplossingen van ons kantoor helemaal bij mij.”Rachel Kleer

Assistent Register Makelaar/Taxateur

''Na 3,5 jaar gewerkt te hebben als assistent makelaar in Leidschendam, bleef het Westland toch trekken. De Westlandse markt is erg divers en dat maakt het werken bij BROCH zo leuk.

Ik vind het een groot voordeel dat we een klein kantoor zijn, want daardoor zijn de lijntjes met onze klanten kort en de betrokkenheid groot.
Het is geweldig om deel uit te maken van een team waar iedereen dezelfde kant op wil.

Naast mijn job bij BROCH zit ik ook nog met mijn neus in de studieboeken voor de opleiding K-RMT.''

Esther van Leeuwen

Commercieel Medewerker


“Na een periode van 7 jaar als apothekersassistente te hebben gewerkt, kwam Michel naar mij toe met de vraag of ik een carrière switch wilde maken naar de makelaardij.

Een spannende keuze om deze voor mij onbekende stap te maken. Michel heeft mij weten te overtuigen! Ik ben door zijn enthousiasme voor dit vak aangestoken, en heb deze kans met beide handen aangegrepen.

Dat BROCH Makelaars oorspronkelijk een klein familie bedrijf is sprak mij juist aan. Ik ben erg van het aanpakken, en het gevoel ‘hart voor de zaak’ daar hou ik van. Met dit gezellige en goed samenwerkende team kunnen wij jou goed van dienst zijn, ik heb er zin in!''

Esther van der Zee

Commercieel Medewerker


Sinds 2000 ben ik werkzaam in de makelaardij. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan bij een aantal kantoren in de regio Haaglanden.


In 2011 ben ik samen met mijn gezin verhuisd naar Monster. Dichtbij het strand en de zee.


Werken in de makelaardij is elke dag weer een leuke uitdaging, geen dag is hetzelfde. Bij BROCH voelt het als thuiskomen, de sfeer is goed en ik heb leuke collega’s. 
Snel naar