Broch Makelaardij

Team BROCH Makelaars

Persoonlijk en no-nonsense

 Ons geheim? Waarschijnlijk is het een combinatie van onze persoonlijke aanpak, no-nonsense mentaliteit en duidelijkheid. Als je dat optelt met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk, begrijp je waarom BROCH Makelaars deuren voor je opent, die bij anderen gesloten blijven!

Michel Broch

NVM Makelaar Taxateur

“Na een carrière in de IT-wereld heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar de makelaardij. Ik vind de combinatie van zakelijkheid en persoonlijke advisering in deze branche heel bijzonder. En het ligt mij erg goed.

De markt is de laatste jaren erg veranderd. Om de boot niet te missen is het belangrijk om jezelf te blijven vernieuwen en trends te volgen. Ik hou ervan om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, misschien komt dat ook door mijn IT-achtergrond.

Verder past de persoonlijke benadering, openheid en het denken in oplossingen van ons kantoor helemaal bij mij.”

Waar ben je trots op binnen BROCH  Makelaars?
Waar ik heel trots op ben is de samenwerking binnen ons team. Hierdoor motiveren wij elkaar om een constante hoge mate van kwaliteit te leveren en altijd te gaan voor het beste resultaat in alles wat we doen. Daarnaast weten we een goede balans te vinden in hard werken op kantoor en veel plezier maken na werktijd zoals bijvoorbeeld de teamdiners en de wekelijkse vrijmibo. Het is een feest om met dit team te werken.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
Mijn droomhuis is een woning op het water. De inrichting is een combinatie van strak en landelijk. Vanuit de woonkamer met een grote open haard heb je vrij uitzicht over het water en de omgeving. De hondjes kunnen worden uitgelaten in een bosrijke omgeving.

Wat is jouw favoriete manier om te ontspannen na een drukke werkdag?
Naast mijn werk kan ik goed ontspannen bij mijn gezin met drie kinderen en sinds kort een kleinkind. Ook spendeer ik veel tijd in de sportschool om lekker fit te blijven. Op zaterdagmiddag ga ik zowel uit en thuis kijken naar onze voetballende zoon Pascal bij FC 's-Gravenzande. In het weekend vind ik het heerlijk om met vrienden te borrelen of een hapje te eten in een gezellige omgeving.

Elize Zwinkels

Kandidaat-Makelaar (K-RMT) 

"Vier jaar geleden zette ik mijn eerste stappen bij BROCH Makelaars. Na het behalen van mijn HBO-diploma Vastgoed en Makelaardij, ben ik met veel enthousiasme teruggekeerd naar het BROCH team. Voor mij voelt het als thuiskomen.

Buiten mijn werk als makelaar ben ik ook te vinden op het handbalveld, wat goed aansluit bij mijn werk. Een teamprestatie is voor mij het ultieme, want samen hard werken levert de beste resultaten op.

Mijn enthousiasme, sociale karakter en creativiteit zijn kenmerkend voor wie ik ben. Bij BROCH Makelaars sta ik klaar om onze klanten te helpen en hen te begeleiden naar het vinden van een perfect (t)huis."

Waar wordt je blij van als je aan het werk bent?
De afwisseling maakt mijn werk zo leuk! Van bezichtigingen tot het tekenen van koopaktes en het verwelkomen van nieuwe klanten. Ook word ik erg blij van mijn collega’s, dat zorgt voor een gezellige sfeer op kantoor.

Hoe zou je BROCH Makelaars omschrijven?
BROCH Makelaars is een dynamisch en enthousiast bedrijf dat zich volledig inziet om het beste voor onze klanten te realiseren. We gaan met onze tijd mee en streven er voortdurend naar om innovatief te zijn met creatieve ideeën.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
Mijn droomhuis is een sfeervolle vrijstaande woning uit de jaren ’30, met een ruime en zonnige tuin. Het lijkt mij geweldig om de woning volledig te renoveren en helemaal naar mijn eigen smaak te transformeren.

Rachel Kleer

Assistent Register Makelaar/Taxateur

''Na 3,5 jaar gewerkt te hebben als assistent makelaar in Leidschendam, bleef het Westland toch trekken. De Westlandse markt is erg divers en dat maakt het werken bij Broch zo leuk.

Ik vind het een groot voordeel dat we een klein kantoor zijn, want daardoor zijn de lijntjes met onze klanten kort en de betrokkenheid groot. Het is geweldig om deel uit te maken van een team waar iedereen dezelfde kant op wil.

Naast mijn job bij BROCH zit ik ook nog met mijn neus in de studieboeken voor de opleiding K-RMT.''

Welk compliment heb je mogen ontvangen van klanten?
Het grootste compliment wat ik kan krijgen is wanneer mensen onze betrokkenheid en enthousiasme waarderen. We doen ons werk met veel plezier en het is onwijs leuk om te zien dat dit opgemerkt wordt.

Wat is jouw favoriete plek in het Westland?
Ik ben gek op Naaldwijk! Hier ben ik opgegroeid en ik ga graag met vriendinnen een middagje shoppen in het gezellige centrum of een drankje toen op het terras.

Welk doel wil je bereiken binnen het komende jaar?
Mijn doel is om mijn KRMT te halen en mensen nog beter van dienst te kunnen zijn in de zoektocht naar hun droomwoning.

Esther van der Zee

Commercieel Medewerker

“Sinds 2000 ben ik werkzaam in de makelaardij. Gedurende deze periode heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse kantoren in de regio Haaglanden.

In 2011 heb ik, samen met mijn gezin, de stap gezet naar Monster, dichtbij het strand en de zee. Ik vind het heerlijk om met onze hond een rondje te lopen en uit te waaien op het strand.

Werken in de makelaardij is elke dag weer een leuke uitdaging, geen dag is hetzelfde. Bij BROCH voelt het als thuiskomen, de sfeer is goed en ik heb leuke collega’s.”

Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?
Dat alle dossiers op orde zijn en dat er iemand trakteert op gebak!

Wat is jouw favoriete plek in het Westland?
In de zomer met mooi weer ben ik graag op het strand in Ter Heijde met de hond of gezellig met vrienden borrelen of hapje eten bij een strandtent. Ook ga ik graag naar het centrum van 's-Gravenzande om te winkelen of lunchen.

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?
Ik ga graag uit eten of iets leuks doen met mijn gezin of vrienden.

Esther van Leeuwen

Commercieel Medewerker

“Als moeder van twee energieke jongetjes van 3 en 2 jaar oud, zit mijn leven vol avontuur! Naast mijn werk, vind ik mijn passie in sporten, vooral in bootcampen. Het geeft me energie naast de drukte van het ouderschap.

Die mix van het moederschap, mijn werk en het sporten is waar ik mijn balans in vind.

Het feit dat BROCH Makelaars van oorsprong een klein familiebedrijf is, trok mij aan. Ik ben van de hands-on aanpak en hou van dat 'hart voor de zaak' gevoel. Met dit hechte en efficiënt samenwerkende team kunnen we jou uitstekend van dienst zijn. Ik kijk ernaar uit om met mijn enthousiasme jou van dienst te kunnen zijn. Ik heb er zin in!''

 

Wat is je leukste herinnering tot nu toe bij BROCH Makelaars?
Mijn leukste herinnering bij BROCH Makelaars tot nu toe is het suppen met het team op een heerlijke zonnige middag, een beetje avontuur buiten het werk. Natuurlijk zijn er ook veel andere dingen waar ik blij van word, zoals blije klanten, mooie reviews en prachtige resultaten. Het is geweldig om te zien hoe ons werk gewaardeerd wordt en hoe we een positieve impact kunnen hebben op degenen voor wie we werken.
 
Verbouwen of verhuizen?
Verhuizen staat niet bovenaan mijn lijstje, omdat we ons huis continu aanpassen aan de behoeften van ons gezin. We klussen graag zelf om ervoor te zorgen dat het perfect past bij onze gezinssituatie.
 
Wat is jouw ideale teambuildingsacitiviteit en waarom?
Mijn ideale teambuilding zou een uitdagende, maar leuke activiteit in de buitenlucht zijn. Het belangrijkste is om samen veel plezier te hebben terwijl we actief bezig zijn en onze teamgeest versterken.

Snel naar