Broch Makelaardij

Diensten

Verkoopbegeleiding

Ons team is gemotiveerd om aan de slag te gaan bij de verkoop van jouw woning. Wij staan klaar om met jou het hele verkoopproces aan te gaan, zodat we uiteindelijk een verkochtsticker mogen opplakken! Ons geheim? Het is een combinatie van onze persoonlijke aanpak, no-nonsense mentaliteit en duidelijkheid. Als je dat optelt met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk, begrijp je waarom Broch Makelaardij deuren voor je opent, die voor anderen gesloten blijven!

Lees verder

Aankoopbegeleiding

Een woning aankopen is niet zomaar iets, en in deze tijd niet gemakkelijk. Onze makelaar Michel kijkt goed naar de woning en helpt jou om een kansrijk bod met de beste voorwaarden neer te leggen. Interesse in onze aanpak?

Lees verder

Taxaties

Wanneer heb je een formeel taxatierapport nodig?
Bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek.
Bij het oversluiten van een bestaande hypotheek.
Om een scherpere rente voor de betaande hypotheek te krijgen.
Bij verdeling van de eigendom (echtscheiding)

Lees verder

Broch Vastgoedmanagement

Naast onze werkzaamheden in de makelaardij, beheren wij ook voor onze relaties hun onroerend goed. Wij dragen zorg voor het financieel-administratief en technisch beheer. Op deze wijze ontzorgen wij onze opdrachtgevers en dragen wij bij aan een goed rendement op het onroerend goed.

Lees verder

Waarde indicatie woning

Krijgt je verhuiskriebels, maar weet je niet precies wat je te besteden hebt en wat jouw huidige woning waard is? Maak snel een einde aan die onzekerheid door met ons contact op te nemen! Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs.

Lees verder

Woningstyling

In de huizenverkoop werkt het bijna hetzelfde als bij solliciteren: de eerste indruk is bepalend. Ga daarom verder dan alleen het goed opruimen van jouw woning. Een vriendelijke, open sfeer werkt zoveel beter dan een troosteloze indruk. Kleurgebruik, verlichting en meubilair: als het goed op elkaar is afgestemd doet een rondje styling echt wonderen voor de verkoop van jouw woning.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wellicht zijn uw vragen al eens eerder gesteld. Zo ja, dan vindt u hieronder de antwoorden. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Lees verder
Snel naar