Broch Makelaardij

Diensten

Verkoopbegeleiding

Ons team is gemotiveerd om aan de slag te gaan bij de verkoop van jouw woning. Wij staan klaar om met jou het hele verkoopproces aan te gaan, zodat we uiteindelijk een verkochtsticker mogen opplakken! Ons geheim? Het is een combinatie van onze persoonlijke aanpak, no-nonsense mentaliteit en duidelijke en effectieve communicatie. Als je dat optelt bij onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk, begrijp je waarom BROCH Makelaars deuren voor je opent, die voor anderen gesloten blijven!

Lees verder

Aankoopbegeleiding

Of je nu voor de eerste keer een woning gaat kopen, of dat al vaker hebt gedaan; het blijft een spannende tijd. Onze makelaar Michel kijkt deskundig naar de woning en zorgt ervoor dat je de woning koopt voor de beste prijs, tegen de meest gunstige voorwaarden. Interesse in onze aanpak?

Lees verder

Taxaties

Wanneer heb je een formeel taxatierapport nodig?
- Bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek.
- Bij het oversluiten van een bestaande hypotheek.
- Om een scherpere rente voor de bestaande hypotheek te krijgen.
- Bij verdeling van de eigendom (echtscheiding)

Lees verder

BROCH Vastgoedmanagement

Naast onze werkzaamheden in de makelaardij, beheren wij ook voor onze relaties hun onroerend goed. Wij dragen zorg voor het financieel-administratief en technisch beheer. Op deze wijze ontzorgen wij onze opdrachtgevers en dragen wij bij aan een goed rendement op het onroerend goed.

Lees verder

Waarde indicatie woning

Krijg je verhuiskriebels, maar weet je niet precies wat je te besteden hebt en wat jouw huidige woning waard is? Maak snel een einde aan die onzekerheid door contact met ons op te nemen! Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs.

Lees verder

Taxavond

 

Ontvang een kosteloze waardebepaling in slechts 30 minuten. We lopen samen door de woning en stellen enkele vragen om alle benodigde informatie te verzamelen. We hebben dan voldoende informatie om een nauwkeurige waardebepaling te maken in de huidige markt.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat houdt de drie dagen bedenktijd precies in? Wanneer is de verkoop definitief? Wanneer je op het punt staat je huis te gaan verkopen of een nieuw huis te kopen zijn hierbij vaak veel onduidelijkheden. Wij hebben een aantal van deze veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Lees verder

Woningstyling

In de huizenverkoop werkt het bijna hetzelfde als bij solliciteren: de eerste indruk is bepalend. Ga daarom verder dan alleen het goed opruimen van jouw woning. Een vriendelijke, open sfeer werkt zoveel beter dan een troosteloze indruk. Kleurgebruik, verlichting en meubilair: als het goed op elkaar is afgestemd doet een rondje styling echt wonderen voor de verkoop van jouw woning.

Lees verder
Snel naar