Broch Makelaardij

Aankoopbegeleiding

Aankoopmakelaar

Of je nu voor de eerste keer een woning gaat kopen, of dat al vaker hebt gedaan; het blijft een spannende tijd. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het kopen van jouw nieuwe woning? Met onze expertise, deskundigheid en marktkennis zorgen we dat je de woning koopt voor de beste prijs, tegen de meest gunstige voorwaarden. Wij werken volgens het principe: ‘no cure no pay’. Interesse in onze aanpak?

 

Kennismaken

Jouw huis moet perfect bij jou passen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat jouw woonwensen zijn. Het persoonlijke contact is essentieel bij het kopen van een nieuwe woning. Samen met jou, onze makelaar en onze binnendienstmedewerkers maken we een Whatsapp-groep aan. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

 

Zoeken en bezichtigen

Je kunt jouw wensen achterlaten op ons zoekersformulier, dan kunnen wij nog beter met je meezoeken. Wanneer er een geschikte woning op de markt komt die aan jouw wensen voldoet, berichten wij je hier direct over per e-mail.

Als je enthousiast bent, bekijken we de woning samen. Wij kijken met een kritisch oog, zodat jij je gevoel kunt volgen.

 

Onderhandelen

Heb je jouw droomwoning gevonden? Dan gaan wij voor je aan de slag. Met onze expertise, lokale marktkennis en de NVM database zullen wij jou adviseren over de hoogte van de bieding en eventuele voorbehouden zoals een financieringsvoorhehoud of een bouwtechnische keuring. Namens jou zullen wij vervolgens de bieding uitbrengen bij de verkopend makelaar.

 

Koopovereenkomst

Champagne! Het bod is geaccepteerd! Wij zorgen dat de benodigde personalia en gegevens zo snel mogelijk bij de verkopend makelaar ligt. Zij stellen een (concept) koopovereenkomst op. Is de koopovereenkomst akkoord? Dan plannen we een afspraak voor het ondertekenen van de koopovereenkomst bij ons op kantoor. Tevens adviseren we je over partijen voor de notariële overdracht, een eventuele taxatie of een bouwkundige keuring.

 

Overdracht

Nadat de koopovereenkomst is ondertekend door beide partijen, houden wij de termijnen voor de 3 dagen bedenktijden financiering voor jou in de gaten. Voorafgaand de overdracht nemen we de notariële stukken door en we zullen tevens aanwezig zijn bij de eindinspectie.

 

 

Snel naar